Tune Slagteren I/S

Svampesauce

Svampesauce

Ingredienser

  • 300 g blandede svampe (alt efter hvad der er i sæson)
  • 1 l kalvebouillon
  • ¼ l piskefløde
  • 50 g smør
  • 5 kviste frisk timian
  • 1 fed hvidløg
  • 1 skalotteløg
  • Salt og peber

Opskrift til 4 personer.

Hak hvidløg og skalotteløg fint.

Smelt smørret og rist svampene godt.

Tilsæt friskhakket timian, hvidløg og skalotteløg og sauter godt.

Piskefløde og kalvebouillon hældes ved og der røres jævnligt, så svampene ikke brænder fast i bunden af gryden.

Lad saucen simre i 10-15 minutter indtil den får en cremet konsistens. Smag til med salt og peber.

Se vores video om hvordan du let laver svampesauce

Se også mad med mere-slagterens andre lækre saucevideoer