Tune Slagteren I/S

10. Roastbeef med pommes raffles

10. Roastbeef med pommes raffles

Ingredienser

  • 1 roastbeef
  • 1 kg kartofler
  • 2 æg
  • 2 dl fløde
  • 1 hvidløg
  • 1 rosmarin kvist

Kog roastbeef i 15 minutter og brun den af på panden. Krydr med salt og peber.

Kartoflerne skrælles og skæres i skiver på ca. ½ cm. Blanchér i kogende vand med salt i 2 minutter.
Lav en masse af æg, fløde, 1 tsk. salt, friskkværnet peber, hakket hvidløg og rosmarin.
Læg kartoflerne i et smurt fad og byg op lagvis med kartofler og æggemassen.

Bages i ovn i 20-40 minutter ved 200 g alt efter tykkelsen, mørk efter med en spids kniv.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.