Tune Slagteren I/S

07. Kalkunschnitzler a la ”Holstein”

07. Kalkunschnitzler a la ”Holstein”

Ingredienser

  • 4 kalkunschnitzler
  • 2 æg
  • 3 dl rasp
  • 1 dl vindruekerneolie
  • Salt og peber
  • 4 æg
  • 1 lille glas kapers
  • 1 lille glas ansjoser
  • 500 g frosne ærter
  • 250 g smør
  • 1 kg kogte kartofler
  • Salt og peber

Kalkunschnitzlerne paneres i æg og rasp og steges gyldne i vindruekerneolien ca. 6 minutter på hver side, krydres under stegningen med salt og peber.

De kogte kartofler halveres og brases på en stor pande i 50 g smør. Der laves 4 spejlæg. De resterende 200 g smør smeltes og bruges som smørsovs.

Ærterne kommes i kogende vand i et par minutter.
Schnitzlerne anrettes med et spejlæg på toppen, pyntet med kapers og ansjoser og der serveres smørsovs, brasede kartofler samt ærter til.