Tune Slagteren I/S

07. Kalkunschnitzler a la ”Holstein”

07. Kalkunschnitzler a la ”Holstein”

Ingredienser

  • 4 kalkunschnitzler
  • 2 æg
  • 3 dl rasp
  • 1 dl vindruekerneolie
  • Salt og peber
  • 4 æg
  • 1 lille glas kapers
  • 1 lille glas ansjoser
  • 500 g frosne ærter
  • 250 g smør
  • 1 kg kogte kartofler
  • Salt og peber

Kalkunschnitzlerne paneres i æg og rasp og steges gyldne i vindruekerneolien ca. 6 minutter på hver side, krydres under stegningen med salt og peber.

De kogte kartofler halveres og brases på en stor pande i 50 g smør. Der laves 4 spejlæg. De resterende 200 g smør smeltes og bruges som smørsovs.

Ærterne kommes i kogende vand i et par minutter.
Schnitzlerne anrettes med et spejlæg på toppen, pyntet med kapers og ansjoser og der serveres smørsovs, brasede kartofler samt ærter til.
 

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.