Tune Slagteren I/S

01. Tykstegsbøffer med couscoussalat

01. Tykstegsbøffer med couscoussalat

Ingredienser

  • 4 tykstegsbøffer
  • 2½ dl couscous
  • 3 dl kogende vand
  • ½ bundt persille
  • ½ bundt koriander
  • 1 granatæble
  • 1 bakke salatmix
  • 4 spsk. olivenolie
  • Saft og fintrevet skal af ½ usprøjtet citron
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • Salt

Hæld kogende vand over couscous i en skål og dæk skålen med et grydelåg. Lad det trække i 15 minutter og rør godt rundt med en gaffel. Hæld overskydende vand fra. Skyl og hak krydderurterne. Flæk granatæblet og pil kernerne ud. Fjern de hvide hinder. Vend krydderurter og granatæblekerner sammen med couscous i en serveringsskål.

Pisk olie, citronsaft, citronskal, stødt spidskommen og salt sammen i en lille skål til dressingen er ensartet. Hæld dressingen over salaten og vend godt rundt. Vend salatmixen i lige inden servering.

Brun bøfferne på en varm pande og steg dem yderligere 2 minutter på hver side.

Servér bøfferne med en klat hvidløgssmør og couscoussalaten.