Tune Slagteren I/S

13. Wraps med panderet og squashsalat

13. Wraps med panderet og squashsalat

Ingredienser

  • 750 g panderet
  • ½ chili
  • Evt. spidskommen og garam masala
  • Olivenolie
  • 1 bæger yoghurt
  • 1 squash
  • 1 pakke tortilla-wraps
  • ½ citron
  • Salt og peber
  • ½ bakke tomater
  • 1 løg med top
  • 1 tsk. sukker
  • ½ blomkål
  • 250 g gulerødder
  • 2-3 fed hvidløg

Grøntsager
Skyl tomat og skær i små tern. Snit løg og toppen i fine ringe.

Squashsalat
Vask gulerødder og squash. ”Skræl” gulerødderne og squash i tynde lange bånd, med en tyndskræller. Skær blomkål i så tynde skiver som muligt og vend sammen. Rør dressing af olivenolie, eddike, salt, peber, et nip sukker og revet citronskal. *Vend salat med en smule dressing lige inden servering.

Dressing
Bland yoghurten med knust hvidløg, salt og peber og smag til med citronsaft og evt. en smule spidskommen.

Kød
panderetten steges på en varm pande med lidt olie. Det er vigtigt, at panden er meget varm, så undgår du, at kødet koger. Rør ikke i kødet før det har fået stegeskorpe. Steg kødet i ca. 12 minutter. Tilsæt finthakket chili og hvidløg.

Brød
Stænk wraps med lidt vand og lun dem på en tør pande. Pak dem ind i et fugtigt viskestykke så holder de sig fugtige til de skal spises.

Garam masala
Servér det hele ved spisebordet: Tomat og løg, det stegte kød og squashsalaten, samt yoghurtdressing og så er det tid til byg-selv-wraps.