Tune Slagteren I/S

12. Grillspyd med frisk kartoffelsalat og radisse

12. Grillspyd med frisk kartoffelsalat og radisse

Ingredienser

  • 4 sommerspyd

Kartoffelsalat

  • 1 kg nye danske kartofler
  • 1 håndfuld radiser
  • 3 forårsløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 bundt purløg
  • 2 spsk. hjemmelavet mayonnaise
  • 4 spsk. Creme fraiche - så fed som din samvittighed tillader
  • 2 spsk. æbleeddike eller lignende
  • Sukker
  • Salt
  • Friskkværnet peber

Start grillen op og gril dine sommer grill spyd gyldne og saftige.

Kartoffelsalat
Skrub eller pil kartoflerne og kom dem i letsaltet vand og bring kartoflerne i kog, skru ned indtil kartoflerne koger let og lad dem koge i ca. 10 minutter eller til de er møre.

Hæld vandet fra kartoflerne, skær dem i ikke alt for små stykker og stil dem i fryseren eller køleskabet mens du tilbereder dressingen

Skær radiserne i tynde skiver og læg dem i iskoldt vand. Hak forårsløg, hvidløg og purløg
Bland mayonnaise, cremefraiche, og eddike og smag til med sukker, salt og peber - dressingen må gerne være lidt sur/sød/salt i smagen. Vend forsigtigt kartoflerne i dressingen og gør efterfølgende det samme med løg og radiser.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.