Tune Slagteren I/S

12. Simrekød af okse Ungarsk gullasch

12. Simrekød af okse Ungarsk gullasch

Ingredienser

  • 600 g simrekød
  • 2 spsk. olie
  • 1 stort løg finthakket
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • 4 gulerødder i grove skiver
  • 3 spsk. paprika
  • ¼ tsk. chili
  • 4 spsk. tomatpure
  • 1 l oksebouillon
  • 2 laurbærblade
  • 2,5 dl fløde
  • Salt og peber
  • Tilbehør
  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 400 g haricots verts

Svits kød på alle sider, tilsæt løg og hvidløg og svits i 1 minut. Tilsæt paprika, chili og tomatpuré og svits i 30 sekunder.

Tilsæt bouillon, gulerødder og laurbærblade og lad det simre under låg i 1 time.

Ta’ låget af og lad simre i 30 minutter, tilsæt fløde og smag til med salt og peber.

Serveres med kartoffelmos eller ris.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.