Tune Slagteren I/S

09. Oksegrydesteg Ølbraiseret

09. Oksegrydesteg Ølbraiseret

Ingredienser

  • 800 g oksegrydesteg
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 50 g tomatkoncentrat
  • 1 50 cl mørk øl
  • 3 dl vand
  • 300 g gulerødder i skiver
  • 5 stk. timiankviste
  • 1 spsk. balsamico
  • 1 spsk. sukker
  • 1 tsk. Salt
  • Mos
  • 800 g kartofler
  • 600 g rodfrugter (pastinak, knoldselleri etc.)
  • 3 dl mælk
  • 50 g smør
  • Pynt
  • Hakket persille og revet citronskal

Brun kødet i en tykbundet gryde i smør eller olie.

Tilsæt det hakkede, løg, hvidløg og tomatkoncentrat og lad stege i 3-4 min til løgene er gyldne.

Tilsæt øl, vand, timian, gulerødder, balsamico, salt, sukker og lad simre under låg i 2 timer.

Mos
Kartofler og rodfrugter koges møre og moses med smør og mælk, smag til med salt.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.