Tune Slagteren I/S

02. Hakkebøf Lindstrøm med rodfrugtslaw

02. Hakkebøf Lindstrøm med rodfrugtslaw

Ingredienser

  • 4 hakkebøffer
  • 150 g syltede rødbeder i tern
  • 70 g kapers
  • ½ dl vindruekerneolie
  • 1 spsk. smør
  • Salt og peber
  • Rodfrugter
  • 150 g persillerod
  • 150 g selleri
  • 200 g gulerod
  • 50 g tranebær
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 dl creme fraiche 18%
  • Salt og peber
  • Kartofler
  • 4 store bagekartofler
  • 50 g sesamfrø
  • ½ dl olivenolie
  • Salt og peber

Rodfrugterne skrælles og rives på den grove side af et rivejern. Vend med mayonnaise og cremefraiche. Smag til med salt og peber og drys med tranebær.

Bagekartoflerne skæres i både og vendes med olivenolie, salt og peber samt sesamfrø. Kartoflerne lægges i en bradepande med bagepapir og steges gyldne og sprøde i en 200°C varm ovn i 45 minutter.

Hakkebøfferne blandes med kapers og rødbeder, og de steges saftige på en pande med olie og smør. Krydr med salt og peber.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.