Tune Slagteren I/S

14. Wok ret med skinkestrimler og mangochutney

14. Wok ret med skinkestrimler og mangochutney

Ingredienser

  • 600 g wokstrimler
  • 6 tsk. olie
  • 250 g champignon, i skiver
  • 200 g bladselleri, i tynde skrå skiver
  • 200 g rødløg, i tynde skiver på langs
  • 300 g fintsnittet spidskål eller kinakål

Mangochutney

  • 2 fed hakket hvidløg
  • 4 tsk. hakket frisk ingefær
  • 4 spsk. soyasauce
  • 4 spsk. mangochutney
  • 1 dl vand
  • lidt frisk chili eller chilipasta

Bland en sauce af hvidløg, ingefær, soyasauce, mangochutney, vand og chili og lad den trække, mens retten tilberedes.
Steg kødet i 3 tsk. olie ved høj varme i en wok, til det har taget lidt farve. Tag kødet op.

Kom det sidste olie i wokken, steg grøntsagerne til de er møre og faldet lidt sammen.
Bland kødet i og hæld saucen over. Varm retten igennem.

Servér med løse ris, kogt efter anvisning på pakken.