Tune Slagteren I/S

10. 1 glas færdigret fra slagteren, boller i karry

10. 1 glas færdigret fra slagteren, boller i karry

Ingredienser

  • 1 glas boller i karry
  • Ris
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 mango, skrællet og skåret i tern
  • ½ chili finthakket
  • ½ dl rørsukker
  • ¼ stang vanilje
  • ½ tsk. kardemomme
  • 3 spsk. æblecidereddike
  • 1 dl vand

Boller i karry varmes op i gryde, og serveres med ris kogt efter anvisningen på pakken og mangochutney.

Mangochutney
Sautér løg og hvidløg i en gryde, til de er klare. Tilsæt de resterende ingredienser og lad det simre i 15 minutter. Serveres afkølet.