Tune Slagteren I/S

08. Stegte nudler med skinkekød i strimler

08. Stegte nudler med skinkekød i strimler

Ingredienser

  • 500 g svinekød i strimler
  • 400 g nudler, gerne brede risnudler
  • Lidt olie til stegning
  • 500 g østershatte i mindre stykker
  • Lidt olie til stegning
  • 2 fed hvidløg
  • 3/4 dl soja (måske lidt mere)
  • 2-3 tsk. sukker
  • 3 gulerødder
  • 3 æg
  • 1,5 dl peanuts
  • 1 bundt forårsløg, snittede
  • Koriander

Kom nudlerne i kogende vand, og giv dem et kort opkog. Brun kødet i lidt olie på en varm pande. Krydr med en smule salt, og tag det af panden.

Skær den nederste, træede ende af østershattene. Skær gulerødder i skiver og forårsløg i skrå grove skiver. Steg svampene gyldne. Tilsæt hakket hvidløg. Tilsæt soja, sukker, kød og gulerødder. Steg i yderligere 1 minuts tid. Skub det hele over i den ene side af panden, og tilsæt pisket æg i den anden side. Lad det stege næsten til røræg. Tilsæt nudler, og vend det hele sammen. Steg igen i et par minutter. Vend peanuts og forårsløg i.

Servér straks med lidt koriander på toppen og med limebåde og evt. sød chilisauce til.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.