Tune Slagteren I/S

04. Slow cook koteletter

04. Slow cook koteletter

Ingredienser

  • 4 slow cook koteletter
  • 1 dåse flåede tomater
  • ¼ liter piskefløde
  • 2 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 kvist frisk rosmarin
  • Friske krydderurter som persille, kørvel, purløg
  • Salt og peber

Koteletterne brunes på en varm pande, og krydres med salt og peber, hvorefter de lægges i et ildfast fad.

Løg og hvidløg hakkes og sauteres. Fløde og flåede tomater tilsættes, og det hele simre i 5 minutter og hældes derefter over koteletterne i det ildfaste fad. Finthakket rosmarin drysses over.

Det ildfaste fad med koteletterne sættes i ovnen ved 160°C i 1 time og 25 minutter. De friske krydderurter hakkes groft og drysses over retten, når den serveres.

Retten kan serveres med kogte ris og en klat cremefraiche til.