Tune Slagteren I/S

03. Kyllingebryst med umami og perlebyg

03. Kyllingebryst med umami og perlebyg

Ingredienser

  • 4 kyllingebryster med umami
  • ½ dl vindruekerneolie
  • Perlebyg
  • 300 g perlebyg
  • 1 liter vand
  • 50 g blå ost
  • 100 g bacon tern
  • 50 g soltørrede tomater
  • 1 bundt springløg
  • Skyr
  • 500 g skyr
  • 1 bundt purløg
  • 1 spsk dijon sennep
  • Salt og peber

Kog perlebygen ca. 18-20 minutter. Smuldr den blå ost, steg bacon sprød, snit springløg i tynde skiver og skær de soltørrede tomater i strimler. Det hele blandes med den kogte perlebyg.

Steg kyllingebrysterne gyldne ca. 5 minutter på hver side.

Skyren smages til med dijonsennep, salt og peber. Fint snittet purløg vendes i.