Tune Slagteren I/S

02. Hakkebøffer med blomme savoy salat

02. Hakkebøffer med blomme savoy salat

Ingredienser · Kartofler

  • 1 kg skrubbede små kartofler i halve
  • 1 spsk. rapsolie
  • ½ tsk. groft salt

Sennepsdressing

  • 250 g sky
  • 2 spsk. Dijon-honningsennep
  • ½ tsk. groft salt
  • 3 spsk. koldt vand

Hakkebøffer

  • 4 stk. hakkebøffer
  • 25 g smør
  • ½ tsk. groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 hakkebøffer

Blomme-savoykålssauté

  • 300 g blommer i tykke både
  • 300 g snittet savojkål
  • 3 stilke bladselleri i skiver (ca. 150 g)
  • ¾ tsk. groft salt

Hakkebøffer med blomme savoy salat og sennepsdressing.

Kartofler:
Fordel kartoflerne på en plade med bagepapir og vend dem med olie og salt. Bag kartoflerne midt i ovnen.

Sennepsdressing
Vend skyr, sennep, salt og vand godt sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 minutter. Smag til.

Hakkebøffer
Brun bøfferne ca. 1 min. på hver side og steg dem derefter ved jævn varme i ca. 10 minutter - vend en gang undervejs. Tag hakkebøfferne op, drys med salt og peber og hold dem varme.

Blomme-savoykålssauté
Kom blommerne i panden og steg dem ved kraftig varme og under omrøring i 2-3 minutter - afhængig af, hvor modne de er. Tag blommerne op. Svits savojkål og bladselleri ved kraftig varme i 2-3 minutter, til kålen er faldet lidt sammen. Drys med salt og vend forsigtigt blommerne sammen med grøntsagerne. Servér straks sammen med hakkebøffer, små bagte kartofler og sennepsdressing.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.