Boller i karry med løse ris |
Kr. 75,00 |
Frikadeller med stuvet hvid-/spidskål og kartofler |
Kr. 75,00 |
Biksemad med spejlæg, rødbeder, brød og smør |
Kr. 75,00 |
Koteletter i fad med løse ris |
Kr. 75,00 |
Krebinetter med grøntsager, kartofler og smørsauce |
Kr. 75,00 |
Hakkebøf med bløde løg, kartofler, sauce og surt |
Kr. 75,00 |
Forloren hare med sød/surt, kartofler og sauce |
Kr. 75,00 |
Skipper labskovs med rødbeder og purløg |
Kr. 75,00 |
Flødegullasch med kartoffelmos og surt |
Kr. 75,00 |
Ribbenssteg med hvide og brunede kartofler, rødkål og sauce |
Kr. 85,00 |
Stegt flæsk med kartofler og persillesauce |
Kr. 85,00 |
Stroganoff med kartoffelmos og surt |
Kr. 85,00 |
Mørbradgryde med ris og flutes |
Kr. 85,00 |
Glaseret skinke med gratinerede kartofler og salat |
Kr. 119,00 |
Skinkeschnitzel med ærter, brasede kartofler og smørsauce |
Kr. 119,00 |
Gule ærter med medister, sprængt nakkekam, flæsk, rødbeder og sennep |
Kr. 119,00 |
Kamsteg med hvide og brunede kartofler, rødkål og sauce |
Kr. 119,00 |